• Index
  •  » Admini
  •  » Strikers.cs -dowod na to ze czituje. DEMO!!!

#31 2007-06-03 20:13:09

Cannibal

Plutonowy

Punktów :   

Re: Strikers.cs -dowod na to ze czituje. DEMO!!!

Kuczyk.. innaczej rzeznik
Twoi Clan membersi sami mowili ze napierdalasz na czitach wiec nie pierdol ze my czitujemy od tego gowna juz mnie oczy bola.. niedawno mowi "Ok spokoj" a teraz sam z rico nas opierdalaja ze niby gramy na czitach "
"GOT THE LIFE" ... nauczcie sie grac.. wejdzcie na steama wtedy pogadamy jak narazie nie widze sensu dalszej konwersacji z tymi milymi panami xO

EDIT: tak przy okazji dostalem bana niewiem za co na AWP_wall przez szanownego pana ricko... xO
oczekuje unbana x] chyba ze niedacie mi wiec chcialbym sie skonsultowac w tej sprawie z innymi admami xO

Ostatnio edytowany przez Cannibal (2007-06-03 20:15:33)

The king and his men stole the queen from her bed and bound her in her bones The seas be ours and by the powers Where we will well roam.
Yo, ho, haul together hoist the colors high heave ho, thieves and beggars never say we die
Some men have died and some are alive And others sail on the sea with He keys to the cage and the Devil.

#32 2007-06-03 20:58:20

rico

Generał broni

Punktów :   -15 

haha cannibal wiec jednak jestes smieszny i zalosny. Czlowieku konsultuj sie z kim tylko chcesz, jezeli ci K{cen}A pisze ze nie ja dalem ci bana to znaczy ze nie ja. Nauczyc to ty sie grac, nie ricko tylko rico. Na steamie wiecej gralem od ciebie, wiec mi nie pierd... jak mam grac. Ja to nie wy(czitersi.cs) ze gram tylko dla fragow i co chwile rank, top15, rankstats itd itp nie wiem jara was to czy jak?

#33 2007-06-03 21:03:38

Cannibal

Plutonowy

Punktów :   

Juz wiem rico ze mnie nie zbanowales to po raz.. po dwa nie czitersi tylko strikersi to chyba nie takie trudny do zapamietania. po 3 na rank statsie patrze jakie robie postepy tzn (heady,acc etc)
po 4 skoro pieprzysz farmazony ze czitujemy, a niby "Grales na steamie" to chyba powinnienes widziec roznice, a jak nie to chyba idz jeszcze pograj na "STEAMIE" ewentualnie poczytaj jakies poradniki "czym sie rozni skill od cheata"

The king and his men stole the queen from her bed and bound her in her bones The seas be ours and by the powers Where we will well roam.
Yo, ho, haul together hoist the colors high heave ho, thieves and beggars never say we die
Some men have died and some are alive And others sail on the sea with He keys to the cage and the Devil.

#34 2007-06-04 10:23:13

Seb

Administrator

7060113
Punktów :   

Sorki Rico ale demko które przedstawiłeś nie wyjaśnia absolutnie nic.
Według mnie jest to błąd przy nagrywaniu, mogła to być wina perspektywy z jakiej został nakręcony film.
Nie jest to żaden dowód na oszukiwanie St3lmy. Powinieneś dać sobie spokój z tym bo narazie nic nie udowodniłeś poza bezpodstawnymi oskarżeniami i banami.
Przestań ich prześladować bo zostaną wyciągnięte konsekwencje.

#35 2007-06-04 11:18:13

Kuczyk

Generał dywizji

6259514
Punktów :   -16 

Co ja ci powiedzialem spokoj to spokoj a ty dalej swoje glupoty gadasz juz mnie ziomek denerwujesz nic ostatno od ciebie nie pisze a ty dalej mi dupe zawracasz co do tych moich czitow dalej sie nie dowiedzialem kto ci tak powiedzial powiedz mi to napewno  sie porzegna z czlonkostwem  w moim klanie tak a propo nic do was juz nie mam  a ty dalej mi dupe zawracasz chcesz mozemy to dalej kontynuowac

#36 2007-06-04 15:29:23

bulletroof

Starszy sierżant

2706836
Punktów :   

Już to pisałem wiele razy klan Strikers.Cs nie czituje mają po prostu umiejętności. Rico powiedz mi jak sie nazywa czit, w którym można chodzić po niebie... i nagraj co najmniej 2-3 filmiki, żeby mieć mocne dowody. Ci c mówią, że oni oszukują są po prostu zazdrośni i tyle. Canibla nadal masz bana??

W życiu ważne są wspomnienia, wiec tworzymy chwile godne przypomnienia.<---ŁKSFANS

#37 2007-06-23 11:59:37

Kuczyk

Generał dywizji

6259514
Punktów :   -16 

A wiesz czemu grają na nonsteam bo ty jak dostaniesz bana to po pewnym czasie mozesz grac a na steam tak niema jak ban to ban i juz se nie pograsz

• Index
  •  » Admini
  •  » Strikers.cs -dowod na to ze czituje. DEMO!!!

Stopka forum

RSS