mam niby ip neo tak? uhhu, ok x] a rozdzielac nielegalnie to moga ci mozg... komputerowiec ze mnie nie jest poprostu gram w gierki na PC i slucham muzy
boli cie cos.. x] ESPOL nazywa sie firma ktora dostarcza mi neta wiec cos niebardzo xO
edit: rico wracajac do "NASZYCH" czitow... macie filmik z WH aimem lub SH?
Ostatnio edytowany przez Cannibal (2007-05-31 21:05:14)
brak ci argumentow, jak narazie twoje osadzanie o czity jest pustym gadanie, demko nie wypalilo.. dajcie sobie spokoj i dajcie grac i nie psujcie atmosfery..
DRODZY PRZYJACIELE ZE STRIKERS MYSLE ZE NIE MA CO SIE POPROSTU KLOCIC JUZ TO NIE MA SENSU . POPROSTU GRAJMY SOBIE JAK ZWYKLE A ADMINI NIECH NAS OBSERWUJA INSTALUJA CO TAM CHCA PRZECIW CZITOWEGO I SPRAWA SAMA SIE WYJASNI ... NIEKTORE OSOBY MAJA ZBYT ZAMKNIETE UMYSLY ZEBY POJAC ZE TO JEST MOZLIWE.
Oglądając filmik i czytając wasze wypowiedzi... he zwala z nóg ;] to jest niezła bk, co tu jest przestawione.
Adnotacje do filmiku... skoro stelma ma skrzydełka...
1. więc dlaczego zatrzymuje się w tych miejscach, gdzie są murki i musi iść trochę w bok, żeby pójść do przodu?
2. Dlaczego kiedy konczy się tunel, stelma schodzi na ziemie?
Tak się dzieje zazwyczaj, kiedy na takiej małej przestrzeni patrzysz na kogoś ze SPEC z 3-ciej perspektywy i złego miejsca.
rico.... Skoro masz inne dowody, to dlaczego musisz się skontaktować w tej sprawie z Zaqosem? Przecież jesteś tak bardzo zdeterminowany, że zrobiłbyś wszystko, byleby tylko Strikers.Cs nie "przeszkadzali" Ci w grze.
Odpowiedź nasuwa się sama.... to nie czity stelmy, lecz niekompetencja admina, który powinien umieć rozróżniać cheater'ów, od graczy
Czekamy na dalsze niejasności związane z uczciwością DOBRYCH graczy.
Pozdrawiam tych, co nie zazdroszczą
(Przepraszam, jeżeli tym postem ktoś został urażony)
Wszystko zostało już chyba wyjaśnione, więc.... Dziękuję
Jeszcze jedno... PRZY NAGRYWANIU NASTĘPNYCH DEM, PROSZĘ O WPISYWANIE TAKŻE W MENU ROZMOWY "THETIME".
Ostatnio edytowany przez Woody (2007-06-01 10:50:34)
rico.... Skoro masz inne dowody, to dlaczego musisz się skontaktować w tej sprawie z Zaqosem? Przecież jesteś tak bardzo zdeterminowany, że zrobiłbyś wszystko, byleby tylko Strikers.Cs nie "przeszkadzali" Ci w grze.
bo o ile wiesz drogie dziecko to stelma zaplacil i ja nie moge tak nagle go zbanowac? wiesz o tym? pewnie zrzute zrobili zeby nie byc banowanym LOLE
lecz niekompetencja admina, który powinien umieć rozróżniać cheater'ów, od graczy
znalazl sie fachowie buahahah
eszcze jedno... PRZY NAGRYWANIU NASTĘPNYCH DEM, PROSZĘ O WPISYWANIE TAKŻE W MENU ROZMOWY "THETIME".
moze jeszcze cos podac piwo?whisky?
Zeby byla jasnosc nieprzestrzeganie regulaminu kick/ban!!
(Przepraszam, jeżeli tym postem ktoś został urażony)
ty mozesz pisac co chcesz to ja tez.LOCK
Hihi a ja proponuje zdjecie ci admina
Prosze powaznei do tego podejsc mam na mysli zaqosa i sebe bo mistrzu robisz wiekszy burdel niz w łomiankach.
poza tym jesli jestes figofago gigol macho to czemunie udostepnisz tych domniemanych dowodzikow ktore pewnie i tak nie istnieja jezeli sadzisz ze gramy na czitach to sciagnij sobie jakas 5 seba i zaqos popatrza jak gramy i bedzie spokoj jak dostaniecie w dupe to bedziesz przepraszal na kolanach ...
Cannibal ty masz cos do mnie oco ci chodzi lolu z ta notka
Cannibal wez ty lepiej sie nie udzielaj napisz cos na mnie jeszcze to ci spokoju nie dam
Ostatnio edytowany przez Kuczyk (2007-06-01 15:32:22)
EJJJJ LUUUUDZIE !!
Spokojnie! Po co te nerwy?
Staramy sobie coś wytłumaczyć, a nie kłócić, prawda?
Rico... słuchaj, jeżeli masz inne dowody to wstaw je na forum. Zostaną ode rozpatrzone przez resztę klanu Strikers.Cs, jeśli któryś z nas cheat'uje, to zostanie wyrzucony z klanu.
Patrz... o ile masz dowody, to zawsze możesz je wstawić na forum, prawda? A to, czy Stelma zostanie zbanowany, zależy od wszystkich adminów. Przecież kiedyś na pewno tu zajrzą i zobaczą demka, wtedy się skonsultujecie, a wstawić zawsze można
PEŁEN LUZ PANOWIE