pousuwalem posty bo byly one bez sensu. Jezeli ktos uwaza iz dalem mu bezpodstawnie bana(choc je rzadko daje) prosze napisac na PW w celu wyjasnienia. Jezeli ktos uwaza ze cos napisal tutaj na forum na mnie a ja mu daje w nagrode bana na serwerze to sie myli! Przypominam kolejny raz iz przez jakis ostatni miesiac nie bylo zadnego bana z mojjej strony. Jak ktos chce sie dowiedziec za co i od kogo dostal bana to bardzo prosze pisac do Head Admina czyli Zaqosa. On zapewne o ile ktos bardzo poprosi sprawdzi w logach ktory admin dostal bana. Jezeli jeszcze raz ktos napisze tutaj ze dostal bana bo cos bo cos to znaczy iz jest pod naciskiem jednego z adminow serwera (niektorzy wiedza o kogo chodzi)!!!! Pozdrawiam.
Aha jeszcze jedno male ale posty usunalem poniewaz nie wnosily one nic do tematu!
Rico jesli daje bana to za złamanie regulaminu ja nie jestem toba ze ktos gra lepiej to ban i w przeciwnosci do ciebie daje bany czasowe i uprzedzam gracza za co dostaje bana wiec nie maasz co pisac. Nie zapominaj ja nie jestem toba.
Ostatnio edytowany przez Kuczyk (2008-01-29 14:13:20)
Kolejny post napisany nie na temat bede usuwal. Kuczyk zlamanie regulaminu to ban, niech Ci zaqos(tutaj pozdrowienie) udostepni logi z serwera nawet z calego istnienia choc pewnie nie ma wszystkich, i zobacz sobie ile dalem przez caly czas jak jestem adminem na serwerze banow a bedzie ich pewnie z 10 przez caly czas istnienia serwera a to rok jest. Co do twoich banow dajesz je bezpodstawnie. Gralem na roznych nickach i dostalem 2 razy bana od ciebie za nic, za pytanie jaka mapa nastepna? wiec komenarze jakiekolwiek zostaw dla siebie.
Ostatnio mówiłem,żeby szli na secta to tylko dosłownie poszły 4 osoby reszta dała sie jechać i grała w najlepsze.Tylko ja nie rozumiem 1 wszyscy wyzywają jaki to cziter klnąc przy tym mając pretensje do całego świata,ale nie posłuchają tylko siedzą i dalej pieprzą
Nie umiem nagrać demka.Zresztą to nie moja sprawa jak oni lubią grać z cziterami to ok ja napisałem raz więcej nie muszę kto wie na czym sprawa polega był na specie a inni grali.Dopiero potem jak gość nabił sobie stat 60:1 ludzie zaczeli wychodzić z serwera.Później jeszcze śmieszniej było jak przyszedł 2 i grali sobie we dwóch Dopiero jak Ice przyszedł sprawa sie wyjaśniła