• Index
  •  » Admini
  •  » Strikers.cs -dowod na to ze czituje. DEMO!!!

#1 2007-05-31 16:14:25

rico

Generał broni

Punktów :   -15 

Strikers.cs -dowod na to ze czituje. DEMO!!!

Witam. Mam dowod na to iz szanowny gracz stelma (zwany rowniez Strikers.cs|STS) ma czity.
Zamieszczan demo ktore prosze sciagnac.
www.kowalgsm.prv.pl/aztec1.dem
plik nalezy skopiowac do folderu cstrike(znajduje sie w valve).
po skopiowaniu odpalamy csa. W konsloli wpisujemy playdemo aztec1.dem
otworzy nam sie demo. Jest to dowod na to iz jeden z gracz strikers.cs ma czity.
Dla niedowidzacych chodzi o to jak Stelma idzie po niebie na aztecu:)
Oczywiscie nie podlega juz dyskusji fakt iz jest cziterem.
Oczywiscie zadne tlumaczenie nie wchodza w gre bo ewidentnie widac czity!!!!
Chcialem to zalatwic inaczej ale sami zmusiliscie mnie do umieszczenia dema.!!

Ostatnio edytowany przez rico (2007-05-31 16:40:06)

#2 2007-05-31 17:00:31

Nastu

Kapral

5375406
Call me!
Punktów :   

Re: Strikers.cs -dowod na to ze czituje. DEMO!!!

Jezeli powiecie mi ile trwa runda to udowodnie wam ze to jest badz nie czit
jesli to jest czit to wielmozny pan Stelma pozegna sie ze Strikers

http://img501.imageshack.us/img501/3743/manuva2.png

#3 2007-05-31 17:06:29

rico

Generał broni

co to jest badz?
runda trwa chyba 5 minut normalnie.
Mowilem od samego poczatku to nikt nie wierzyl

Oto moja rozmowa z uzytkownikiem Nastu (na gg)

nastu(19:13) eh niechce mi sie z toba rozmawiac bo teze popierasz faktem

moze oni sa w sekcie? kto wie takie czasy nie wiadomo z kim sie gra.!!

Ostatnio edytowany przez rico (2007-05-31 17:22:05)

#4 2007-05-31 18:52:35

n3rv

Starszy szeregowiec

Punktów :   

pfi zaden dowod, zwyczajny blad przy nagrywaniu dema zapewne http://board.counter-strike.pl/viewtopi … 3187a24270
patrzac rico z Twojej perspektywy tak to wygladalo . ZADEN DOWOD eh

#5 2007-05-31 19:08:41

rico

Generał broni

z jakiej mojej perspektywy? jaki blad? zaden blad, kolejnych nie bede wstawial bo nie mam juz ochoty sie z wami klocic ze macie czity bo prawda jest jedna macie!!radze sie zachowywac kulturalnie i przestrzegac zasady serwera oraz forum, a na pewno nie bedzie banow inaczej beda!!

#6 2007-05-31 19:31:47

Kuczyk

Generał dywizji

6259514
Punktów :   -16 

Rico daj juz se na spokuj znimi  bo ta sami nie wiedza ze graja na czitach to taki nowy wirus nowej generacji !!

#7 2007-05-31 19:37:13

Nastu

Kapral

5375406
Call me!
Punktów :   

Cytat z k4jt3k'a

Spoiler:

@Up:

to jest blad przy nagrywaniu dema :}

Ostatnio edytowany przez Nastu (2007-05-31 19:37:56)

http://img501.imageshack.us/img501/3743/manuva2.png

#8 2007-05-31 19:52:05

rico

Generał broni

czit czit czit LOCK:))

#9 2007-05-31 20:31:21

n3rv

Starszy szeregowiec

Punktów :   

hahah na bank no to zainstalujcie to sxe-injected i bedzie po klopocie !!!

#10 2007-05-31 20:33:02

Cannibal

Plutonowy

Punktów :   

Rico, mowisz ze to czit tak? Ahuahuauhauha to pokazuje twoja inteligencje, ewidentnie widac ze to nie czit tylko blad przy nagrywaniu... wejdz sobie na rozne servery i tez bedzie ci tak pokazywac, z nas idiotow nie zrobisz wybacz.. widac jak stelma nie mogl przejsc, a przecierz latal? zatrzymal sie na filarze, byl na ziemi, tylko poprostu z twojego punktu widzenia cos sie spieprzylo i dla was latal.. zal a po drugie jak to czit to znajdz mi jego nazwe AUHAUHA niema takich czitow ze "LATASZ".. Mi chodzilo o czity takie jak ... WH / SH / AIM... to sa czity..  a takie gowno co ty mi tu podsylasz to mozna jedynie wybrechtac..

EDIT: aha kuczyk, jakbys nie zauwazyl to rico i cala reszta ma cie w dupie... ale to tylko takie spostrzezenie xO
pieprzysz farmazony o czitach, a nawet niewiesz co to jest.. zaloze sie ze dwa razy dostales heda od ktoregos z nas, i mowisz "a huj, zrobie im nazlosc bo mnie pedaly zabijaly.. niech ich zbanuja" albo jest tez druga opcja
"Hehe, jak bede admom pomagac to bede mial wtyki i wogole bedzie fajnie, moze dadza mi adma"

Po ortografi widac ze masz nie wiecej niz 13 lat.. i grasz w csa okolo 2-3 miechy na Non-Steamie x] Tylko Pogratulowac

Wracajac do latania, niema takiego cheata i raczej niebedzie, zeby taki cheat sie wlaczyl bys musial najpierw wprowadzic jakiegos wira czy cos takiego, by sam ustawil jakies tam bajerki wtedy moze by ci sie jakos tak udalo... Dla mnie to jest glupota.. znalezliscie taki gowniany dowod ze glowa boli, aha i po 3 na koncu stelma ginie, skoro MOZE juz latac to czemu go nie zabil a po 4 chyba najwazniejsze...

Nikt nie pisze "WOW STELMA JAK LATASZ" itp itp pewnie cos wlaczyliscie ze z takiego widoku to widac albo takie rzeczy przy nagrywaniu Demek sie dzieja w tunelach etc..

Ostatnio edytowany przez Cannibal (2007-05-31 20:37:55)

The king and his men stole the queen from her bed and bound her in her bones The seas be ours and by the powers Where we will well roam.
Yo, ho, haul together hoist the colors high heave ho, thieves and beggars never say we die
Some men have died and some are alive And others sail on the sea with He keys to the cage and the Devil.

#11 2007-05-31 20:35:27

rico

Generał broni

ooo widze ze znasz wszystkie rodzaje czitow? ciekawe dlaczego?
Jestescie czitami, reszty filmow nie udostepnie, niech sie zaqos wypowie czy udostepnic!
A wiec tak cannibal za kazdym razem jak bedziesz na serwerze bedziesz miec bana!!! tak bez powodu!!!! LOCK:)

Ostatnio edytowany przez rico (2007-05-31 20:46:05)

#12 2007-05-31 20:46:35

Cannibal

Plutonowy

Punktów :   

SH / WH / AIM nietak trudno je zapamietac, a glownie widzialem je na waszym servie jak jakies noobki je wlaczaly.. no ale coz.. lepiej obwiniac o czity strikersow niz boty z czitami.. Rico ty tyle wiesz o csie jak ja o balecie.. wiec w sumie nic a swoim "ooo widze ze znasz wszystkie rodzaje czitow" to jeszcze potwierdziles..
A z ta reszta filmow to pewnie tez "BEDZIEMY LATAC" albo bedziemy walic przez flesha, nie dziw sie rico jak grasz bez sluchawek albo poprostu masz sluchawki ale nie umiesz je wykorzystac, proste i logiczne..

Myslisz ze co, gramy od miecha czy dwoch miechow? Powinnienes nam dziekowac ze gramy, bo wkoncu wprowadzamy jakis POZIOM na tym serverze, nie tylko my wielu graczy, tatusiek, blind, sleedhead i wielu innych.. zamiast krzyczec CZITER CZITER powinniscie sie uczyc.. no ale to jest moja mala skryta sugestia
myslicie ze odrazu PRO bedziecie? Ze heady bedziecie walic przez sciany?... nie rozsmieszajmy sie.. niema takiej opcji

EDIT: Rico, myslisz ze to jedyny serv nonsteam? nieto zeby byl zly.. ale poprostu ty gowno robisz na servie, a najwiecej gadasz i banujesz typow ktorzy cie jada z palcem w tylku.. wiec mala rada.. albo to przebolej albo przestan grac w cs'a.. albo graj z swoimi KUCZAKAMI.. xO

Ostatnio edytowany przez Cannibal (2007-05-31 20:48:37)

The king and his men stole the queen from her bed and bound her in her bones The seas be ours and by the powers Where we will well roam.
Yo, ho, haul together hoist the colors high heave ho, thieves and beggars never say we die
Some men have died and some are alive And others sail on the sea with He keys to the cage and the Devil.

#13 2007-05-31 20:49:59

rico

Generał broni

hahaahhahaahahaha. Nie no to juz mnie zwalilo z krzesla
"okolo 2-3 miechy na Non-Steamie"
to graj na steamie pewnie moze miales ale bany polecialy wszedzie to o przejde na nonsteam i bede ip zmieniac bo jestem dziecko neo:) pogratulowac. Ode mnie masz bana!!!

#14 2007-05-31 20:54:25

Cannibal

Plutonowy

Punktów :   

xO po 1 niemam neo, mam osiedlowke w ktorej nie zmienia sie ip. mialem steama. ale kumplowi dalem bo gralem w Warcafta III Frozen Throne, potem sie jednak przerzucilem na World Of warcraft, i teraz znowu zaczelem grac w cs'a. kupilem 2 plytki anthology CS + CZERO lecz potrzebny jest czytnik DVD
i musze zakpic sobie czytnik... a ze masz problemy z soba to juz niemoja wina.. i tak przy okazji kto tu jest dzieckiem... xO

EDIT: a ta notka 2-3 miechy tyczyla sie kuczaka, chyba ze sie skapneles to ok xO

Ostatnio edytowany przez Cannibal (2007-05-31 20:57:37)

#15 2007-05-31 20:57:19

rico

Generał broni

komputerowiec a nie wie ze 83.168.106.53 to ip neo, masz osiedlowke, czyli nielegalnie rozdzielasz ale ok. Jak chcesz miec inne ip drogie dziecko to wejdz na router(taka skrzynka ) przez http wpisz 10.0.0.2 lub 192.168.1.1 badz jeszcze cos innego zalezy jak masz ustawione i tam bedzie pewnie opcja disconnect i connect i juz masz:)

• Index
  •  » Admini
  •  » Strikers.cs -dowod na to ze czituje. DEMO!!!

Stopka forum

RSS